Over ons

Ons verhaal

Passé Passé.

Ons verhaal

Pure passie, mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Of je nou op zoek bent naar een eyecatcher in je interieur, je kantoor wilt verfraaien of als onderdeel van het decor bij een foto-shoot, met de producten van Passé Passé kan het allemaal. “Wij verkopen en verhuren alleen maar items die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt,” aldus René. Voor persoonlijk interieur advies kunt u ook terecht bij Passé Passé…

De getoonde artikelen op onze site zijn een greep uit ons assortiment, wij hebben een voortdurende aanvoer van bijzondere artikelen.  laat je verrassen en inspireren door ons wisselend aanbod.

René  is altijd in contact met zijn klanten, particulier of zakelijke, en houdt zich voortdurend bezig met het in- en verkopen van onze items. Terwijl zijn vrouw Margie zich richt op het social-media en interieur styling.

Unieke vondsten, onze inkoop gaat door heel Europa om de meest unieke en speciale artikelen te verkrijgen om een voortdurend wisselend assortiment te hebben dat wij aanbieden. Vintage, Industrieel, Brocante, en Rustique  zijn de kenmerken waar wij onze meubelen en decoratie artikelen aan laten voldoen. Blije klanten, daar doen wij het voor”.  

We kunnen je helpen met...

Service 100%
Meubelen 100%
Lampen 75%
Accessoires 25%

Ontdek onze assortiment

Met onze unieke industriële meubels komen de oude tijden weer tot leven.

René Zonneveld

René draagt zorg voor de inkoop

Margie Zonneveld

Margie draagt zorg voor verkoop

Sluit Menu
×
×

Winkelmand